Operationele leasing

Een voertuig huren voor een welbepaalde periode?
Dan kies je voor een operationele leasing.
Voor alle duidelijkheid: de periode valt niet noodzakelijk samen met de economische levensduur van de wagen.

Concreet?
Op basis van jouw instructies kopen wij een voertuig in een garage naar keuze. En vervolgens stellen wij deze ter beschikking voor een welbepaalde duur en een aantal kilometers. Inclusief taksen, verzekering, onderhoud, pechbijstand, vervangvoertuig, …

Geen investeringen

Je spaart een investering met eigen middelen en kredietlijnen uit. Beschikbare fondsen blijven beschikbaar voor de kernactiviteit van je onderneming. Eén keer per maand krijg je een overzichtelijke factuur inclusief alle kosten: verzekering, BIV, rijtaks en inschrijvingstaks, onderhoud en banden, pechbijstand, vervangwagen…

Zekerheid

Je hebt altijd een wagen ter beschikking, want bij een defect krijg je een vervangwagen of ruilvoertuig. En wij maken ook nog eens alle afspraken: garage, carrosserie, verzekering, expert, … Zelfs de administratieve afhandeling vertrouw je ons toe.

Vaste kost en prijsgarantie

Wat normaal een heel variabele kostenpost is, wordt nu een vaste kost. Voortaan bereken je dus makkelijk je kostprijs per maand, transport, project, … En wij garanderen jou een vaste prijs voor de overeengekomen huurperiode. Duidelijk en transparant.
 
 
 
 
 

Nuttige info

Onderhoud

De wagen moet zijn onderhoud krijgen zoals voorzien door de constructeur (zie onderhoudsboekje) om garantieproblemen te voorkomen. Maak daarom alleen een afspraak bij een officiële merkdealer. Die neemt vervolgens contact met ons op voor facturatie.

Banden

Zijn je banden aan vervanging toe? Contacteer ons. Of stap naar een bandencentrale. Die neemt vervolgens met ons contact op.

Vandalisme

Kreeg je te maken met vandalisme en raakte je voertuig beschadigd door onbekenden? Doe aangifte bij de politie binnen de 24 uur en bezorg ons per kerende het PV-nummer. Zo voorkom je het betalen van een vrijstelling.

 

Pech

Pechbijstand voor de BENELUX is altijd inbegrepen. Neemt bij pech contact op met VTB-VAB. Voorziet je contract in een vervangwagen? Contacteer dan onze diensten. Opgelet, buiten de Benelux moet je ook reisbijstand nemen. Je kunt ook een EUROPECH nemen via ons.

Diefstal

Werd je het slachtoffer van diefstal? Vul een Europees aanrijdingsformulier in en bezorg het ons zo snel mogelijk. Is er een PV van de politie? Ook dat steken we graag in ons dossier. Wij regelen verder alles in verband met herstelling, vervangwagen, … Voor een takelwagen neem je contact op met ons of VTB-VAB.

Contacteer ons

Een wagen nodig? Wij hebben hem! 
Vraag online een reservering aan of laat ons weten hoe we jou kunnen helpen.
Contacteer ons