Contacteer ons

Openingsuren

Maandag - Vrijdag
08u00 tot 12u00
13u00 tot 17u30

Zaterdag, Zondag- en
feestdagen gesloten
B&A | Ninove

Geraardsbergsesteenweg 563
9400 Voorde

0491 88 51 00 rental@b-abvba.be
B&A | Meetkerke
Oostendesteenwg 20
8337 Meetkerke
0491 88 51 00 rental@b-abvba.be
De wagen moet zijn onderhoud krijgen zoals voorzien door de constructeur (zie onderhoudsboekje) om garantieproblemen te voorkomen. Maak daarom alleen een afspraak bij een officiële merkdealer. Die neemt vervolgens contact met ons op voor facturatie.
Pechbijstand voor de BENELUX is altijd inbegrepen. Neemt bij pech contact op met VTB-VAB. Voorziet je contract in een vervangwagen? Contacteer dan onze diensten. Opgelet, buiten de Benelux moet je ook reisbijstand nemen. Je kunt ook een EUROPECH nemen via ons.
Zijn je banden aan vervanging toe? Contacteer ons. Of stap naar een bandencentrale.
Die neemt vervolgens met ons contact op.
Werd je het slachtoffer van diefstal? Vul een Europees aanrijdingsformulier in en bezorg het ons zo snel mogelijk. Is er een PV van de politie? Ook dat steken we graag in ons dossier. Wij regelen verder alles in verband met herstelling, vervangwagen, … Voor een takelwagen neem je contact op met ons of VTB-VAB.
Kreeg je te maken met vandalisme en raakte je voertuig beschadigd door onbekenden? Doe aangifte bij de politie binnen de 24 uur en bezorg ons per kerende het PV-nummer. Zo voorkom je het betalen van een vrijstelling.

Contacteer ons

Een wagen nodig? Wij hebben hem! 
Vraag online een reservering aan of laat ons weten hoe we jou kunnen helpen.
Contacteer ons